diumenge, 19 de gener del 2014

Des de l'inici fins avui


L'equip va iniciar el seu camí quan els seus membres van decidir inscriure's plegats a la cursa Olla de Núria 2013, amb la qual cosa va començar una planificació d'entrenaments destinats a passar dels 10km als 21km d'aquesta mitja marató de muntanya. Durant aquest camí el grup es va anar unint, compartint sortides, sopars i històries vàries que no podem explicar...


La cursa va ser espectacular (de moment creiem que té uns dels millors paisatges que es poden trobar en una cursa de muntanya actualment) i el resultat va ser tant satisfactori que inmediatament acabada, l'equip va decidir incriure's a la Marató del Montseny 2013, amb ganes d'enfortir-se i trencar barreres.


Per preparar aquesta, vam participar entre d'altres curses, a la mitja marató Sa Guilla de Santa Cristina d'Aro, a la cronoescalada Cremallera de Núria (duríssima però preciosa) i a la Cursa de Muntanya de Girona (26km).


L'equip al complert va afrontar la marató amb gran motivació i va aconseguir ser Finisher amb un bon resultat (i doloroses conseqüències), amb la qual cosa els membres vam guanyar autoestima i ens vam adonar de que podiem mirar encara més lluny, decidint viatjar fins l'illa de Palma a participar a la Transvulcania 2014.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada