dilluns, 24 de febrer del 2014

Maratrail, un pas més a prop de la Transvulcania

Tal com indica el nostre calendari, ahir ens vam enfrontar a la Maratrail, una cursa popular que es córre des de fa 3 anys a Bonmatí; i que consta de 50km de recorregut i 2.000m de desnivell positiu; i que per cert està molt ben organitzada! OLE!
A la cursa no va poder assistir l'equip al complert, per un motiu o altre, però en Carlos i en Ferran, ben acompanyats pel nostre amic Gregorio (vaia màquina), es van llançar de cap al repte. No ens acabavem de sentir del tot preparats per fer tants quilòmetres; però sabíem que confiant en l'entrenament que portàvem a sobre, i amb fortalesa mental ens en podriem sortir fós com fós!

Com no podia ser de cap altra manera, vam arribar tard i vam començar 10 minuts després del "chupinazo" de sortida, així que durant els 20 primers quilòmetres, en els que ens sentiem lleugers (en Ferran més després d'haver de fer una parada d'emergència per aigües majors), vam anar avançant gran quantitat de corredors, fins que vam començar a notar el desgast un cop superat Sant Grau cap al km26. La cosa es va posar més dura encara (ehemm..les cames) a l'ascens i descens de Sant Roc. Finalment vam fer la corresponent baixada de ritme, i vam canviar al "MODE MENTAL" durant la resta del recorregut.
És així; el record i experiència que ens va deixar la Marató del Montseny va tornar al nostre cap: quan el teu físic es desgasta comença a dir prou, i tard o d'hora arriba el dolor. Arribat a aquest punt la única cosa que es pot fer és dir: OK cames, moltes gràcies, ara li deixem el tram final a la nostra MENT. Només us demano que no us lesioneu, jo me'n encarrego de la resta; ho aconseguirem!
Dit i fet, després de la lluita interna, sobretot als últims i llargs quilòmetres en els que només penses en arribar, i comences a oblidar-te dels paisatges que tanta força dónen, vam arribar a la meta, on ens esperaven l'Aïda i en David; gràcies!!!

Ens enduem la motivació i la confiança de saber que podem superar ara els 50km; i que entrenant molt  i molt més ho aconseguirem; anirem a la Illa de Palma i ho farem, amb tota la il·lusió i la felicitat que portem dins, travessarem la línia d'arribada de la Transvulcania!


Part de l'equip a la Maratrail

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada