diumenge, 9 de febrer del 2014

Intent d'inscripció a l'Olla de Núria 2014 - Matagalls

Avui ens hem llevat a les 6 del matí amb un sol objectiu entre cella i cella:

A les 8:00h el grup Excursionista Vic donava les coordenades d'un cim concret situat dins de diferents conjunts muntanyosos del país. Les 15 primeres persones que arribéssin a aquell cim identificat amb una bandera, guanyarien el dret d'inscripció pe la cursa Olla de Núria 2014 (aquest any es farà per sorteig).

La nostra elecció va ser el Montseny, així que hem decidit anar al Coll de Sant Marçal per tenir accés ràpid tant a Les Agudes i el Turó de l'Home, com al Matagalls i rodalies.
A les 8:00h en punt apareix a la web del grup excursionista el cim escollit: Turó Gros del Pujol... ni punyetera idea d'on és això!!!! Per internet hem pogut esbrinar la posició aproximada.
Ben estressats i encara de camí cap al Coll (anàvem molt tard), tot esquivant esquirols suïcides, xais empanats i conductors sumbats; veiem que hi ha molts cotxes aparcats al punt de sortida previst i decidim (intentant anar de llestos) seguir carretera avall fins a Viladrau per encarar el Turó des de l'altra banda; i tot just quan hi arribem ens comunica el nostre amic Miki que ja està a dalt; que ha arribat tercer; i que les 15 places ja estan cobertes!!! Arrgg.

Al final hem decidit quedar-nos i fer un bon entrenament fent un puja i baixa al Matagalls, on ho hem passat genial pujant a gas, corrent sobre la neu i relliscant sobre el gel del camí. Això sí, no podem evitar fer el capullo a la baixada, amb hòstia inclosa!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada